TB TEC verzorgt het technische onderhoud aan gebouwen in opdracht van vastgoedbedrijven, projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen.

Specialist in Elektrotechnisch Vastgoed Onderhoud

TB TEC biedt complete oplossingen voor het onderhouden van elektrotechnische installaties in vastgoed. Neem contact met ons op!

TB TEC: Uw Partner voor Elektrotechnisch Vastgoed Onderhoud

Als het gaat om elektrotechnisch vastgoed onderhoud, is TB TEC uw betrouwbare partner. Wij bieden complete oplossingen voor het onderhouden van elektrotechnische installaties in vastgoed. Onze ervaren en gecertificeerde professionals zorgen voor het regelmatig onderhouden van uw installaties, zodat deze veilig en betrouwbaar blijven functioneren.

Onze Diensten

Bij TB TEC kunt u terecht voor een breed scala aan elektrotechnische vastgoed onderhoudsdiensten, waaronder:

  1. Elektrische inspecties: Onze inspecties voldoen aan de hoogste normen en worden uitgevoerd door onze gecertificeerde inspecteurs.
  2. Preventief onderhoud: Wij bieden op maat gemaakte onderhoudsplannen om te zorgen dat uw installaties altijd in topconditie zijn.
  3. Reparaties en vervanging: Wij zijn gespecialiseerd in het snel en effectief repareren en vervangen van defecte onderdelen en componenten.
  4. Nooddiensten: Onze professionals zijn beschikbaar voor nooddiensten 24/7 om snel en adequaat te reageren op storingen of uitval van uw elektrotechnische installaties.

Onze Expertise

Bij TB TEC hebben we jarenlange ervaring in het onderhouden van elektrotechnische installaties in vastgoed. Wij hebben gewerkt voor een breed scala aan klanten, van particulieren tot grote bedrijven. Onze experts zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrotechnisch onderhoud en zorgen dat uw installaties voldoen aan de geldende normen en voorschriften.

Neem Contact met ons op!

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor elektrotechnisch vastgoed onderhoud, neem dan contact op met TB TEC. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • SHARE:
Werkgebied
Amsterdam
Amsterdam noord
Almere stad
Almere buiten
Almere haven
Amstelveen
Diemen
Haarlem
Zaandam
Oostzaan
Westpoort
Den Haag
Hilversum
Naarden
Huizen
Bussum
×

Hallo!

Stel ons een vraag met Whatsapp voor een snel antwoord of mail ons op info@tbtec.nl

× Stel ons een vraag